Bogata ponuda smeštajnih jedinica za predstojeću turističku sezonu

Hotel Fontana

U susret predstojećoj letnjoj turističkoj sezoni '22 Vrnjačka banja i više nego spremno dočekuje goste. Od organizovanih tura, porodičnog odmora, zdravstvenog i sportsko rekreativnog turizma, do sveta biznisa i konferencijskih dešavanja, Banja je postala mesto za svakog pojedinca, iz razlicitih oblasti života. 

 Pored odradjenog velikog dela posla predhodnih meseci oko uredjenja Banje ( parkovi, fontane, izvori, promenada..) kako bi gost maksimalno odmarao i uživao u čarima Vrnjačke banje, neophodno je bilo obezbediti raznovrsan kapacitet smeštaja za svakog posetioca.

Kapacitet sa preko 20 000 smeštajnih jedinica, kako Hotelijera tako i vlasnika privatnih Vila i Apartmana, gostima su obezbedili mogućnost biranja sta je najpogodnije i najidealnije za savršen i kompletan odmor. 

Hoteli, decenijama jedan od najpopularnijih vidova smeštajnih usluga u Banji, poslednjih godina razvio se u još bogatiju i raznovrsniju ponudu. Gostima su na raspolaganju hoteli de lux kategorije ( hotel Fontana, hotel Tonanti, hotel Zepter, hotel Solaris resort, hotel Slatina.. ) koji uz usluge wellness i spa centra, bazena otvorenog i zatvorenog tipa, rekretivnih dešavanja za najmladje, nude kompletan i savršen odmor. Za lečenje i oporavak zadužen je hotel specijalna bolnica Merkur, sa objektima hotel Šumadija i Sveti Djordje. Oko 15 tak hotela različitih kategorija, posetiocima u skladu sa svojim potrebama i mogućnostima nudi široku lepezu usluga. Cene u Hotelskom smeštaju se kreću već od 3000 din, do luksuznih usluga za koje je potrebno izdvojiti i do 20 000 din. na dnevnom nivou.

Vile i apartmani, sa preko 400 privatnih objekata upotpunjuju bogatu ponudu smeštaja. Zavisnosti od daljine objekta od centra, broja osoba, cene variraju od 15 e do 70e. 

 Svi objekti u potpunosti primenjuju mere zaštite i prevencije, od virusa Covid, kako bi se gost osećao još sigurnije i konfornije posetom Vrnjačke banje, koja je prethodnih dana dobila sertifikat ,,Sigurno putovanje" i ,,Čisto i sigurno" kao prva turistička destinacija za siguran odmor. Sertifikat je uručilo Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije.