Vila Devedzić

Vila Devedzić jedan od najstarijih renoviranih objekata, sa sobama uredjenim u retro stilu uz finese modernog doba pruža ugodan osećaj za odmor i opuštanje. 
Nalazi se na svega stotinak metara od banjske promenade i popularnog mosta ljubavi, "prve komšije" hotela Fontana, dok glavni ulaz vile gleda na Vrnjački park.


Vila Devedzić Vrnjačka Banja

Raspolaže sa 9 soba, 7 dvokrevetnih i po jedna trokrevetna i četvorokrevetna, ukupno smeštajni objekat sadrži 21 ležaj.

Sve sobe su opremljene kupatilom, Tv sa kablovskom mrežom, free wifi internetom, klima uredjajima, grejanje, dok je obezbedjena i room service usluga iz restorana.

Sobe u Vili Devedzić


Restoran koji sadrži 80 mesta u samom objektu kao i 40 mesta na terasi pored otvorenog bazena služi veoma ukusnu i svežu hranu : specijaliteti sa roštilja, riblji specijaliteti, variva, hladna i topla predjela, poslastice. Domaćini su obezbedili i specijalne menije za posebne prilike kao što su proslave, rodjendani, svadbe, poslovni ručkovi, seminari...

Restoran sa terasom u vili Devedzić


Otvoreni bazen vila Devedzić

Dodatni sadržaj koji Vila Devedzić nudi svojim gostima su usluge masaže, hidromasažna kada, otvoreni bazen tokom letnje sezone, gosti koji su raspoloženi za rekreaciju mogu besplatno iznajmiti bicikl i uživati u vožnji Vrnjačkim parkom. Za one sa više avanturističkog duha obezbedjeni su offroad izleti u privatnim dzipovima vile, takodje domaćini organizuju mini izlete do planine Goč, kao i obilaženje manastira u okolini Vrnjačke Banje.

Informacije i rezervacije

Ulica Proleterskih Brigada 5.