Solaris Resort - hotel i wellness spa centar

Elegantan i moderan stil novog doba hotelijerstva
Hotel Solaris Resort, najluksuzniji objekat iz bogate hotelske ponude Vrnjačke Banje, pogodan i za najzahtevnije goste sa istančanim ukusom za moderan odmor. Smešten u mirnom delu banje na samo 600m od centra i prostire se na površini od 1ha.

 Svojim raskošnim enterijerom i bogatom ponudom privlači goste iz poslovnog, domaćeg i stranog sveta poznatih, sportskih klubova i reprezentacija..


Smeštajna ponuda Solaris Resorta se sastoji iz porodičnih soba i apartmana, koji se prostiru na 45 metara kvadratnih, kao i penthaus apartman od 110 metara kvadratnih, a opremljeni su kupatilom, terasom, klima uredjajem, LCD TV sa kablovskim signalom, garderober, besplatni Wi-fi, mini bar..

Solaris resort - restoran BiberU sklopu objekta na raspolaganju su vam restoran Biber koji služi a la carte meni domaće i internacionalne kuhinje u kojima za Vas jela priprema Jean Marc Labbe iz Francuske i Fabian Agusto Corona Lopez iz Mekesika, a posedovanjem Halal licence služe se i jela sa menija Bliskog istoka. Za odmor i relaksaciju zadužen je vrhunski Wellness spa centar koji se prostire na 1000 metara kvadratnih (slana soba, hladna soba, jacuzzi,parno kupatilo, finska sauna, ruska sauna, aroma tuševi, mrvljeni led, tople klupe, hidromasažne kade, fitness sala), otvoreni bazen sa tropskim barom u vodi, zatvoreni bazen sa slanom vodom i ono što ih specijalno izdvaja iz ponude jeste Bio design bazen koji je napravljen tako da podseća na morsku plažu i jedini je hotel u regionu koji poseduje takav bazen. 

Tu je i graonica " Zvončica " u kojoj sa mališanima rade profesionalni animatori.


Biodesign bazen - Solaris resort, Vrnjačka BanjaZa sve goste je obezbedjen besplatan natkriveni parking prostor do 90 mesta. 

Izaberite neki od promo paketa i uživajte u čarima velelepnog hotelskog kompleksa Solaris Resorta.