Prvomajski i Uskršnji praznici u Vrnjačkoj banji - za idealan odmor

U susret početku turističke sezone Vrnjačke Banje


Period u kom Banja cveta i odiše svežim vazduhom proleća, idealna za savršen odmor i relaksaciju, beg od gradske buke, sa velikom radošću očekuju gosti koji su predhodnih godina uživali u čarima Vrnjačke Banje.
Početak meseca maja, je početak praznične atmosfere tradicionalnog Prvomajskog uranka i naravno velikog praznika, vaskrsenje gospoda Isusa Hrista - Vaskrs.
 Pored prelepo uredjenih parkova, fontanama, stazama za šetanje na kojima su Turistička Organizacija i opština Vrnjačke banje marljivo radili predhodnih meseci, gosti mogu uživati u bogatoj restoranskoj ponudi domaće i nacionalne kuhinje, caffe na banjskoj promenadi, kao i manifestaciji - sajam cveća i starih zanata, koji se održava od 30 aprila do 6 maja.
Pored ogromnog interesovanja turista, smeštajni kapaciteti Vrnjačke banje su i više nego raznovrsni. Bogata ponuda Hotela sa 4 i 5 zvezdica (Merkur, Fontana, Zepter, Tonanti, Pegaz, Solaris resort, Sunny hill, Kralj..) opremljeni zatvorenim bazenima, wellness i spa centrima, gostu nudi savršen odmor. Pored hotelskih objekata, ni najmanje ne zaostaju prelepe Vile, kao i privatan smeštaj apartmana.

Želimo Vam srećne Prvomajske i uskršnje praznike, želimo Vam savršen odmor.

Dobro došli u Kraljicu Banjskog Turizma