Pet shop " Fenix " - prodavnica kućnih ljubimaca i opreme

Vašem kućnom ljubimcu je potrebna maksimalna nega ? Pet shop FenixPet shop Fenix prodavnica kućnih ljubimaca u Vrnjačkoj banji širok izbor hrane i opreme za Vaše mezimce. 
U našoj ponudi, od super-premijum hrana možete naći:   Orien, Taste of the wild, Essential, Opti-life, Royal-canin , Schesire, Advance ,  Platinum, kao i više vrsta premium i ekonomik hrana za pse i mačke. U ponudi imamo i biljnu apoteku poznatog ruskog proizvodjaca VEDA. Veliki izbor kozmetike i igračaka.
Kompletna oprema za akvatistiku kao i veliki izbor akvarijumskih ribica. Izrada akvarijuma svih dimenzija - po Vašoj meri.

Zaštitite ljubimca od spoljnih parazita sa nekim od proizvoda iz našeg širokog asortimana. Transporteri i kavezi za pse i mačke po najpovoljnijim cenama, kao i veliki izbor kaveza i opreme za ptice i glodare.   
U ponudi izdvajamo tarantule , kao i neke egzotične vrste gustera. 
Vršimo razvoz hrane u dzakovima na teritoriji opštine Vrnjačke banje.

I još nešto sasvim NOVO

- Uslužno čuvanje Vaših kućnih ljubimaca. Kućne i dvorišne ljubimce sada možete ostaviti bezbrižno na čuvanje koliko god želite. Obezbedjeno čuvanje, hrana, voda, šetnja i sve sto je neophodno da Vašem ljubimcu ništa ne zafali.

- 10 godina sa Vama -

Pet šop Feniks, Vrnjačka Banja, 
Kraljevačka 16 , preko puta robne kuće. 
Radno vreme :
Radnim danima od 9 - 18h
Subotom od 9 - 15h
Nedeljom od 9 -13h

Facebook stranica kontakt tel : 060/14-33-822 ; 060/50-50-421
Aqua svet - prijatelj Pet shop Fenix i Vašeg akvarijuma.

Kod nas mozete naći sve što Vam je potrebno za Vašeg ljubimca, a ako nemate ljubimca, dodjete  i nabavite bar jednoga.

MI BRINEMO O VASIM LJUBIMCIMA