Hotel Breza - smeštajni objekat sa restoranom i poluolimpijskim bazenom

Hotel Breza najposećeniji smeštajni objekat u poslednjih 30 god. Vrnjačke turističke istorije. Nalazi se u najužem centru Vrnjačke banje 100m od centra, veoma miran deo banjske promenade pored koga protiče Vrnjačka reka. Istočna strana hotela pruža pogled na prelepi centralni Vrnjački park.


Hotelski kompleks Breza Vrnjačka banja
Hotel Breza Vrnjačka Banja

Hotel poseduje 3 zvezdice, i nudi smeštajni kapacitet od 152 sobe sa 224 ležaja rasporedjenih na 6 spratova koji su povezani sa dva moderna lifta.

Sobe su veoma ugodne i prijatne za odmor, pravi hotelski stil, sadrže kompletno opremljena kupatila, TV sa domaćim i stranim kanalima, terasom, mini barom, klima uredjajem.


Hotelska soba Breza Vrnjacka banja

Hotel Breza se veoma ponosi klimatizovanim restoranom i njegovom salom sa preko 400 mesta, koja su ugostila mnoge manifestacije i slavlja : velike i male mature, svadbe, rodjendane, poslovne ručkove.
Za goste hotela osnovna ponuda restorana je polupansion ( doručak-ručak ili doručak- večera ), pun pansion se doplaćuje. Za doručak se služi švedski sto, dok se za ručak i večeru bira jelo iz dnevnog menija uz poslugu konobara.

Besplatne uslugu Hotela Breza su Wi fi zona, sala za stoni tenis, auto parking, zatvoreni poluolimpijski bazen.Informacije i rezervacije 

Tel: 036/ 612-400; 036/ 612-401
E-mail : info@hotelbreza.rs
Adresa : Vrnjačka 26