Heineken Lovefest uskoro rasprodat - Promo cena ulaznica još samo 3 dana

Share:
  Tacno mesec dana pre velikog spektakla, koji od 2. do 5. avgusta   po   dvanaesti   put   ceka   Vrnjacku   Banju,   ulaznice   za   Heineken   Lovefest prodaju se vrtoglavom brzinom, a prema najavama organizatora festival ljubavi je skoro rasprodat. 

Trenutna cena cetvorodnevnog paketa je 35 evra, a od 6. jula ovaj paket karata bice skuplji. Za sve posetioce koji kupe tri karte, cetvrta ulaznica je i dalje besplatna. U prodaji su i VIP ulaznice, kao i posebna Stage Experience karta samo za 50 najbržih koji ce imati ekskluzivnu priliku da se na festivalu provode tik uz najvece svetske muzicke zvezde.  U Lovefest hotel stižu mladi iz Francuske, Nemačke i Australije 


Usled nezapamcenog interesovanja za smeštajem u Vrnjackoj Banji, festival ljubavi je   svojim   posetiocima   ponudio   poseban   Lovefest   Hotel,   koji   je   smešten   u neposrednoj   blizini   H2O   Stage-a   i   na   samo   nekoliko   stotina   metara   od   samog festivala. U okviru hotela dostupne su sobe za dvoje, troje ili cetvoro, a ovog leta u najvibrantniji hotel na festivalu stižu mladi iz cele Evrope. Za one koji žele da im boravak na festivalu bude prava avantura, I ovog leta na raspolaganju je kamp, a više detalja o smeštaju dostupno je na sajtu festivala. 

Ovog   leta,   posetioce   koji   dolaze   sa   svih   strana   sveta   ocekuju   cetiri   dana   i   noci neprekidne zabave i to na cak pet muzickih bina. Na Heineken Lovefest vracaju se neka   od  najtraženijih   svetskih   imena   medu   kojima   su  Sven   Vath,   dvojac  Pan-Pot, Loco Dice, kao i Dubfire. Na novi Blow Stage stižu i legende detroit tehna Kenny Larkin i Robert Hood. Na festivalu ce premijerno nastupiti trenutno najpopularniji svetski di-džejevi Seth Troxler, Jamie Jones, Mind Against, Nicole Moudaber kao i miljenik srpskih klabera Stephan Bodzin. Kompletnu   listu   izvođača,   kao   i   sve   informacije   o   festivalu   možete   pogledati   na www.lovefest.rs- Da se podsetimo kako je protekao Heineken Love Fest u 2017 god.