понедељак, 20. јул 2015.

Solaris Resort - luksuzni hotel i wellness spa centar


Elegantan i moderan stil novog doba hotelijerstva
Hotel Solaris Resort, najluksuzniji objekat iz bogate hotelske ponude Vrnjačke Banje, pogodan i za najzahtevnije goste sa istančanim ukusom za moderan odmor. Smešten u mirnom delu banje na samo 10 min od centra, svojim raskošnim enterijerom i bogatom ponudom privlači goste iz poslovnog sveta, domaćeg i stranog dzet seta, sportskih klubova i reprezentacija..


Smeštajna ponuda Solaris Resorta se sastoji iz De-Lux soba i apartmana, porodičnih soba kao i penthaus apartmana opremljenim kupatilom, terasom, klima uredjajem, Lcd Tv sa kablovskim signalom, garderober, besplatni Wi-fi, mini bar..


U sklopu objekta na raspolaganju su vam restoran " Biber " koji služi a la carte meni domaće i internacionalne kuhinje, a posedovanjem Halal licence služe se i jela sa menija Bliskog istoka. Za odmor i relaksaciju zadužen je vrhunski Wellness spa centar ( slana pećina, Tursko kupatilo, Finska sauna, hidromasažna kada, Ruska banja ), otvoreni bazen sa šankom, zatvoreni bazen sa slanom vodom, fitnes centar.


Za sve goste je obezbedjen besplatni parking do 90 mesta. 

Izaberite neki od sledećih paketa : Family, Vikend, Senior, Mini odmor ili Romantic paket i uživajte u čarima velelepnog hotelskog kompleksa Solaris Resorta. 


Adresa Cerska 10, Vrnjačka Banja


Нема коментара:

Постави коментар